loading...

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم برای کیک اسفنجی:6 تخم بزرگ1 فنجان شکر گرانول 210 گرم1 فنجان آرد همه منظوره 130 گرمپودر بیکینگ 1/2 قاشق چایخوری فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنه...

بازدید : 597
چهارشنبه 13 اسفند 1398 زمان : 3:00
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

6 تخم بزرگ
1 فنجان شکر گرانول 210 گرم
1 فنجان آرد همه منظوره 130 گرم
پودر بیکینگ 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی

فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. قسمت پایین دو تابه کیک 9 9 با کاغذ перга (طرفین را چرب نکنید).
طرز تهیه کیک اسفنجی:
در کاسه یک میکسر پایه ایستاده برقی که دارای ضمیمه شلاق است (این موردی است که من دارم) ، 6 سرعت تخم مرغ بزرگ را به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد ضرب کنید. با مخلوط کردن میکسر ، به تدریج 1 فنجان شکر اضافه کرده و 8-10 دقیقه ضرب و شتم را ادامه دهید تا غلیظ و کرک شود.
1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ را با هم ضمیمه کرده و سپس این مخلوط را به یکباره در یک مخلوط تخم مرغ کوبیده بریزید. با یک اسپاتول با هر افزودنی فقط تا زمانی که ترکیب شود ، بچسبانید. اسپاتول را از پایین خراشیده تا جیب‌های آرد را بگیرید و در صورت باقی ماندن هیچ گونه آرد ، مخلوط کردن را متوقف کنید. بیش از حد مخلوط نشوید و یا خمیر را از بین می‌برید.
به طور مساوی بین تابه‌های کیک آماده شده تقسیم کنید (اگر مقیاس آشپزخانه برای وزن کردن قابلمه‌ها دارید) کمک می‌کند. پخت در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 23-28 دقیقه (اجاق من 25 دقیقه طول کشید) ، یا تا جایی که قهوه‌‌‌ای طلایی باشد. با کشیدن یک کفگیر نازک (در اینجا یکی از من کیک‌ها را دوست دارم) از لابه لای آن خارج کنید و در اطراف لبه‌ها قرار گرفته و سپس به یک قفسه سیمی‌منتقل شده و قسمت پشتی آن را بردارید. کیک‌ها را تا دمای اتاق خنک کنید سپس لایه‌ها را به طور مساوی با نصف با یک چاقوی دندانه دار خرد کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 205
  • بازدید کننده امروز : 49
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 361
  • بازدید ماه : 569
  • بازدید سال : 2382
  • بازدید کلی : 96160
  • کدهای اختصاصی